
MRP Mares Sushi, ontworpen door Taji de Chef
De Mares Sushi is speciaal ontworpen door Masayuki Tajima, Japanse sushichef “tAji” voor MRP op de PROVADA 2024. Om deze verfijnde Mares Sushi te bereiden, is inktvis uit de Noordzee gebruikt.
For english see below
Mares, een majestueus high-end woongebouw, verrijst op de kop van de Derde Haven van Scheveningen in Den Haag, direct aan de kust. Als een statig schip rijst Mares op naar het westen, met uitzicht op de Noordzee.
Mares Den Haag aan zee is onderdeel van de gebiedsontwikkeling DE ZUID van MRP en VORM. Het ontwerp is van de internationaal gerenommeerd architectenbureau 3XN uit Kopenhagen. In Mares komen 98 luxe appartementen en high-end penthouses variërend van
90 m² tot 350 m².
We zijn erg blij om aan u de Mares Sushi met zeekat, de speciale inktvis uit de Noordzee, met haar elegante en prachtige smaak te presenteren. tAji is van mening dat deze inktvis een van de beste Nederlandse vissen van dit moment is en dat dit heel goed bij de Mares Sushi past. Deze inktvis is een van de meest getalenteerde en slimme zeedieren en is een echte ninja-kunstenaar die zich stijlvol aan haar omgeving aanpast. Een vergelijkbaar kenmerk van de veelbelovende architectuur van Mares in het gebouw en haar natuurlijke omgeving.
In de Middellandse Zee is inktvis lange tijd erg populair geweest, maar sinds kort wordt ze steeds meer aangetroffen in de Noordzee, en steeds meer gewaardeerd in de Nederlandse keuken. Het formaat van de inktvis uit de Noordzee is groter, heeft een meer harmonieuze balans en een hoge smaakkwaliteit. De Mares Sushi wordt gepresenteerd zonder sojasaus, maar afgemaakt met een beetje zout en citroen.
Geniet van de Mares Sushi!
tAji the chef ( ir. Masayuki Tajima )
+31 642242153
@tajithechef
Sushi catering, JP dinner/lunch & Sushi workshop
Copy righted to Masayuki Tajima (& chef design)

MRP Mares Sushi, designed by Taji de Chef
Mares Sushi is specially designed by Masayuki Tajima, Japanese Sushi chef “tAji” for MRP PROVADA 2024. To prepare this delicate Mares Sushi the cuttlefish from the North Sea is used.
At the head of the Third Harbour of Scheveningen in The Hague, right on the coast and the North Sea, the majestic high-end residential building Mares is rising. Pure emotion, natural elements, captured in a high-profile design. Like a stately ship, Mares rises towards the west, overlooking the North Sea.
Mares is part of the area development DE ZUID by MRP and VORM in The Hague Scheveningen. The design is from the internationally renowned Copenhagen-based architecture firm 3XN. Mares will house 98 luxury apartments and high-end penthouses ranging from 90 m² to 350 m².
We are very happy to present the Mares Sushi with cuttle fish with a truly elegant and magnificent taste. tAji believes cuttlefish is one of the best Dutch fish nowadays, which fits very well the Mares Sushi. Cuttlefish is one of the most talented and smart sea animals, a real ninja artist by fading neatly into the surrounding environment by changing their own dress. Coincidentally it is a similar characteristic of the promising architecture of Mares as the blending of the building into the neighbourhood and surrounding nature.
In the mediterranean area, cuttlefish has been longtime very popular yet and has recently started to be witnessing more around in the North Sea. The size of the cuttlefish from the North Sea is bigger with a harmonious balance and a high quality of taste. The Mares Sushi is presented without soy sauce, but rather with a simple approach of salt and lemon.
Enjoy the Mares Sushi!
tAji the chef ( ir. Masayuki Tajima )
+31 642242153
@tajithechef
Sushi catering, JP dinner/lunch & Sushi workshop
Copy righted to Masayuki Tajima (& chef design)